Magnetoterapie

                      Acupunctura fara ….ACE.!?!? … ..MAGNETOPUNCTURA

Aparatul care inlocuieste cu succes,acupunctura cu ace-''Magnetopunctorul''

„ACUPOINT TREASURE” este o trusã de acupuncturã de înaltã tehnologie. Este recomandat pentru scãderea presiunii arteriale, eliminarea inflamaþiilor, alinarea durerilor, activarea canalelor energetice, îmbunãtãþeºte microcirculaþia. Este rapid ºi eficient în tratarea bolilor, este sigur ºi nu genereazã efecte secundare sau infecþii de nici un fel dupã folosire. Acest produs este prima invenþie de acest tip atât în China cât ºi în strãinãtate ºi deþine supremaþia absolutã în categoria sa prin eficienþã ºi utilitate. Numãrul patentului este 97103246,7.
„ACUPOINT TREASURE” a fost inventat conform medicinii tradiþionale chineze, terapiei prin acupuncturã, terapiei prin impuls electric ºi terapiei prin impuls magnetic. Atunci când este folosit pe un punct de acupuncturã, raza concentratã de energie magneticã penetreazã pielea, ajunge la punctul respectiv ºi îl activeazã. Dupã ce a scanat punctele energetice printr-un impuls electric va curãþa ºi activa canalul energetic vizat dar ºi cele colaterale activând microcirculaþia corpului ºi acþionând în special asupra sectoarelor bolnave. Regularizeazã dereglãrile la nivel câmpurilor bio – magnetic ºi bio – electric tratând astfel boala ºi prevenind in acelaºi timp apariþia altora. De altfel el mai este numit ºi „acul fermecat”. Timp de peste 10 ani de cercetãri ºi aplicaþii clinice a ridicat eficacitatea aparatului „ACUPOINT TREASURE” la 98,4%. A câºtigat încrederea doctorilor în medicinã, a experþilor ºi a pacienþilor din întreaga lume.

„ACUPOINT TREASURE” a primit premiul de aur a Târgului Internaþional de Inventicã „The First International Einstein New Invention Fair, New Technology (Products) Exhibition” din 1997. „ACUPOINT TREASURE” va înlocui cu siguranþã acupunctura cu ace ºi va deveni instrumentul ideal de îngrijire a sãnãtãþii pentru orice familie din întreaga lume. „ACUPOINT TREASURE” va fi o „comoarã” (n.r. comoarã = treasure engl.) indispensabilã a vieþii dumneavoastrã ºi cu siguranþã veþi simþi magia ei imediat dupã ce o veþi folosi. < Pentru tratament sau comanda >

Dispozitivul care-ndreapta si-ntinde coloana.

ROLAP-Magneti-Nichel si cauciuc special.
Dispozitiv terapeutic pentru masaj. Firma” NIKKEN „

Simbolul firmei Nikken.

Cu ajutorul acestui instrument {confectionat din inox, rulmenti magnetici si acoperit cu un cauciuc special} Terapeutul, reuseste sa intinda vertebrele coloanei ;Sa indrepte coloana{scolioza};Reduce si elimina durerile musculare , lombare ,toracice ,cervicale dar si a membrelor inferioare si superioare.
Relaxarea cu ajutorul „ROLAP”….”CREATORUL de RELAXARE”,Tratament sau comanda.

Ventuza-Haci-cu magneti-

Ventuza magnetica Haci este un dispozitiv de tratament fara incizarea pielii. Principiul se bazeaza atat pe principiile clasice ale terapiei cu ventuze cat si pe actiunea deosebit de puternica a magnetului din centrul ventuzei care stimuleaza cu forta unui ace de acupunctura. Ventuzele se plaseaza atat pe zonele afectate ( zona lombara, umar, abdomen, genunchi,zona cervicala) cat si pe traseul meridianelor de acupunctura si „forteaza” intr-un sens sau altul curgerea energiei, dispersand sau tonifiind un meridian.

TERAPIA CU VENTUZE MAGNETICE !Puterea magneticã este de peste 250Mt ºi de pãtrundere de 6-9 mm. Împreunã cu aceste ace magnetice din interior, ventuzele au puterea de atrage ºi elimina viruºii din organism.
Ventuzele mici pot fi aplicate la urechi, degete, copii.In cazuri grave,de detoxifiere urgenta ,se poate ajunge a se pune intre 30-50 de ventuze.
DE ASEMENEA,se poate face un adevarat masaj,pe fond de piele uscata,sau umeda,cu apa sau cu ulei.

Efectul vindecator se obtine, prin asezarea ventuzei pe un anumit punct ENERGETIC al trupului.
MAGNETII SE POT ATASA CIND VREM SA-I FOLOSIM.

Sint de 2 polaritati ,repectiv rosii si albastrii , la femei in stinga se pun de regula cei albastrii,iar pe drepta cei de culoare rosii….la barbati…..se pun invers……de-a lungul coloanei se pot pune insa si ntercalat…..
albastru…..rosu …rosu………albastru….albastru……rosu…….albastru….si tot asa…

Aplicarea ventuzelor cu magneti.

Body Energizer. Aparat de ultima generatie ,pentru energizarea corpului dupa o epuizare fizica sau psihica.Functioneaza pe baza unor magneti ,rotativi la nivelul talpilor. Fara dureri si fara contraindicatii majore. „Electromagnetism” pentru „Echilibrare energetica ,Relaxare, Reda buna dispozitie. Firma NIKKEN. { Canada }.Rotatia magnetilor executa un masaj fin, începe sã creeze un sentiment de confort ºi relaxare aproape imediat. Curând te vei simti nu numai relaxat, dar si plin de energie, chiar ºi la sfârºitul unei zile lungi obositoare . Energizer are ºase unitãþi de 1800-Gauss biaxiale care funcþioneazã împreunã, cu o viteza reglabila ºi un cablul de alimentare AC + adaptor.

Singurul aparat cosmetic & terapeutic cu 6 functii integrate

1. Ultrasunete de 1 MHz (vibrații: 1 milion de ori/sec)
2. Ultrasunete de 3 MHz (vibrații: 3 milioane de ori/sec)
3. Ioni Negativi (curãtã, reîmprospãteazã, ionizare naturalã)
4. Microcurenți alternativi (pentru o piele fermã)
5. Infraroºii (660 nm lungimea de undã)
6. Test al pielii (identificarea tipului de piele)
Ultrasonicele de 1MHz sunt un inamic de temut al straturilor de grãsime, deoarece au capacitatea de a o dizolva atunci când acționeazã asupra zonelor de slãbit cum ar fi: partea de jos a abdomenului, ºolduri, coapse, membre sau a bãrbiei duble. Cu ajutorul acestui aparat, în doar 8 sãptãmâni veți reuºi sã dobândiți aceal trup fermecãtor, la care ați visat dintotdeauna!
Ajuta la grabirea vindecarii. Reduce durerea, amortirea si inflamatiile. Utrasunetele si exercitiile fizice contribuie la imbunatatirea articulatiilor. Masajul ultrasonic si infrarosiile, combinate cu un gel special antivergeturi, contribui la atenuarea vizibila a vergeturilor.
Utilizare: 10 minute/sedințã de 2-3ori/zi. Se aplicã direct pe zona afectatã.
Laba piciorului, glezne – entorse, dureri musculare Reduce inflamatiile, calmeazã durerea de ligamente si tendoane.Utilizare: Pentru durerile de cãlcâie 10 minute, pentru glezne 5 minute de 2-3 ori/zi. Se aplicã direct pe zona afectata.
O calitate esenṭialã a acestui aparat o reprezinta faptul ca poate fi folosit in infrumusetarea tenului cu frecventa de 3MHz, si, mai este dotat si cu frecventa de 1MHz (fapt unic deoarece toate celelalte aparate ultrasonice au sau frecventa de 1MHz sau pe cea de 3MHz si nu ambele!), pentru masarea zonelor care au suferit accidentari sportive, artroze, reumatism, hernie de disc, fibrozita intramusculara, astm bronsic, inflamari sau spasme musculare, rigiditati articulare sau diverse fracturi, accelerand astfel vindecarea lor. Frecventa de 1MHz pune in miscare circulatia sangvina, reduce durerea si sporeste absortia de analgezice si anti-inflamatorii (in cazul in care se foloseste un gel cu aceste proprietati! – de retinut ca in acest caz ultrasunetele vor avea un efect mai rapid asupra zonelor dureroase, deoarece, spre deosebire de aer, gelul este un bun conductor!)
Ultrasunetele sunt deseori folosite de cãtre medici ºi terapeuti în combaterea durerilor. Atuul detinerii unui astfel de aparat il constituie faptul ca veti
avea acces la tratamentul cu ultrasonice/infrarosu oricand doriti d-voastra, in propria locuinta. E ca si cum ati avea un asistent personal, gata oricand sa
va aline durerea, chiar si atunci cand sunteti departe de casa (aparatul poate fi adaugat in bagajul d-voastra: este usor si nu ocupa mult spatiu).
Aliatul perfect în lupta împotriva: îmbãtrânirii pielii; eliminãrii prafului ºi a impuritãților de la nivelul pielii; apariției ridurilor ºi a petelor pielii datoritã îmbãtrânirii; punctelor negre ºi a acneei; straturilor superficiale de grãsime, celulita; circulației proaste a sângelui; metabolismului leneº; diferitelor tipuri de dureri.
Folosind Facemate ES-330, cu functiile – Ultrasunete 3 MHz si Infraroºii doar 10-15 minute pe zi, veṭi vedea ºi totodatã simți schimbãrile care au loc datoritã folosirii acestui produs: pielea dumneavoastrã va arata mai tanarã, mai netedã ºi mai sãnatoasã în numai 3 zile de la folosirea aparatului. Pielea moartã precum ºi punctele negre sunt înlaturate. Aparatul acționeazã asupra pielii pe bazã de masaj cu ajutorul undelor ultrasonice, fiind cunoscut ºi sub denumirea de terapie prin ultrasunete. Astfel, ultrasunetele pãtrund adânc în interiorul pielii ºi emit caldura care accelereazã ºi îmbunãtãṭeºte circulația sângelui. Deºi invizibile cu ochiul liber ºi nedetectabile de cãtre pielea noastrã, ultrasunetele radiazã micro-vibrații care stimuleazã organismul pentru
a se vindeca mai repede de pe urma bolilor sau a rãnirilor.
Masaj cu ultrasunete si ioni……… Pentru tratament sau < COMANDA >
Aparatul integreaza functii precum generarea de ioni, raze infrarosii si ultrasunete.
– Prin ionoforeza pielea absoarbe mai bine subsantele cu nutrienti sau cele de albire a tenului.
– Radiatia cu infrarosu stimuleaza circulatia sangelui si a sistemului limfatic, imbunatateste metabolismul prin activarea celulelor pielii.
– Ultrasunetele stimuleaza circulatia sangelui in profunzime, grabeste cresterea si regenerarea celulelor, ajuta la vindecarea zonelor ce prezinta leziuni datorate loviturilor.
– Aparatul vine in dotare cu un stand cu led cu ultraviolete ce sterilizeaza capul aparatului dupa fiecare folosire.

Tehnologie:absobtia mai buna a nutrientilor, stimularea circulatiei si regenerarea celulelor;
Utilizari:albirea tenului, curatarea tenului, regenerarea tesuturilor; Functii speciale:
Recomandat de Asociatia de Medicina Anti-Aging din Romania;
Aparat reglarea tensiunii arteriale Jiajun Tianshi.

Tratament sau < COMANDA >

Reglator de tensiune.Firma-TIENS-

Cu ajutorul electroterapiei se poate controla o tensiune arterialã mare (hipertonie). Ce este bioelectricitatea sau curentul biologic? Bioelectricitatea (curentul biologic) în dicþionarul antic „Qihai” (Mare de cuvinte) se defineºte ca fenomen electric ce apare în lichidul vieþii. Natura lichidului vieþii posedã electricitate circulând ºi prin corpul uman.

Pe principii asemãnãtoare a apãrut electrocardiograma, encefalograma precum ºi alte metode de diagnosticare ale fiziologiei inimii, creierului ºi a altor funcþii.

De ce ar trebui sã folosim electroterapia în tratarea hipertoniei? Aceastã recentã descoperire a medicinii moderne ne vorbeºte despre faptul cã bioelectricitatea ºi sursele hipertoniei sunt strâns legate. În perioada de început a hipertoniei se poate depista o miºcare anormalã a ionilor în membrana celularã (adicã un potenþial patologic), de asemenea se poate observa o încetinire a vitezei sângelui, convulsii ale arterelor mici, creºterea obturãrii vaselor sanguine ºi alte manifestãri care duc în final la creºterea tensiunii.

Dureri de cap.

Folosirea acestui dispozitiv, dupã contactul cu pielea, aºa cum este arãtat în desen, circuitul VIC stimuleazã circuitul biologic blocat din corp (aºa numita forþã motricã electricã sau forþa motricã) ºi îmbunãtãþeºte potenþialul celulelor pereþilor musculaturii arteriale ºi a altor celule afectate, eliminând în acelaºi timp convulsiile arterelor mici, creºte protecþia exterioarã reciprocã a eritrocitelor. De aici ºi reducerea vâscozitãþii ºi proprietãþilor magnetice ale sângelui, ceea ce reduce gradul de obturare a vaselor sanguine, reduce (normalizeazã) colesterolul ce s-a acumulat în pereþii interni ai arterelor, curãþã vasele sanguine. În acest fel putem obþine un efect imediat de reducere a tensiunii, dar se poate obþine la fel de uºor un efect îndelungat.

Acest aparat ne oferã posibilitatea de a obþine repede rezultatul dorit , iar secretul sãu ascuns constã în cei 21 de dinþi terapeutici, amplasaþi pe trei grupe. În momentul în care aceºtia ating corpul, apare o actiune asemãnãtoare unei antene parabolice de pe Pãmânt ce a primit un semnal de la un satelit din spaþiu, aparatul acumuleazã cu mare acurateþe biocurenþii, care se aflã în interiorul corpului, aceºtia sunt transportaþi prin dinþi ºi deschid circuitul VIC, memoria slabã a biocurentului schimbã energia, apoi este conectatã din nou intensitatea ce se transmite prin dinþi ºi în acest fel forþa care se miºcã, stimulând circuitul biologic închis în corp, regleazã potenþialul afectat al celulei ºi se obþine astfel efectul de reducere a tensiunii (stimularea rezervelor ascunse ale corpului).

În Beijing, Shanghai, Guangzhou, în provinciile Liaonin, Qianqun, Hebei ºi în numeroase alte centre medicale din China, de asemenea în Japonia, Rusia, Turcia, în Orientul Mijlociu s-an efectuat teste clinice: spre exemplu, pacienþii care sufereau de hipertonie au fost trataþi cu acest aparat utilizându-l câte 3 – 5min. de fiecare datã ºi obþineau rezultate remarcabile.

La persoanele ce sufereau de seboree, cãderea pãrului ºi peladã, care au folosit zilnic acest aparat minim de 3 ori pe zi câte 3 minute, în fiecare minut efectuând câte 20 de miºcãri de pieptãnare, s-a observat disparitia acestor probleme.

Extensor -cervical-

Aparat de masaj pentru gat -Probleme cervicale…
Aparatul de masaj pentru gat ,este recomandat pentru a scapa de durerile musculare, de spate, pentru a inlatura stresul si oboseala, pentru a va relaxa si imbunatati somnul.

Aparat cu vibratii pentru gat.

Este prevazut cu 2 magneti pentru a intensifica circulatia sanguina, dispozitiv in care se introduc esente-valve pentru aromaterapie, telecomanda pentru reglajul vibratiilor, functia de programare a cronometrului pentru sesiuni de masaj cu durate de 10/20/30 minute.
Tip masaj:

Centura cervicala

Reduce tensiunea musculara, inlatura stresul si durerile musculare, aromo terapie, intensifica circulatia sanguina

Centura tianshi -original-

Centura electromagnetica de slabire si energizare.
Medicii specialiºti considerã cã principul de bazã al scãderii în greutate este: „mai puþinã mâncare mai mult efort fizic susþinut”, dar, de regulã, sportul acþioneazã prioritar asupra musculaturii, neinfluenþând pe cât s-ar aºtepta asupra depunerilor adipoase. în timpul exerciþiilor sportive ele sunt insuficient antrenate. în acest caz „se arde” doar glucoza din sânge, însã stratul de grãsime rãmâne neschimbat. existã ºi alte moduri de slãbire cum ar fi preparatele medicale, diverse ceaiuri. pentru unii aceste metode dau rezultate bune, pentru alþii, nu.
Acþiunea terapeuticã a centurii de modelare corporalã tianshi corporaþia tianshi este specializata în fabricarea de produse de modelare corporalã. cercetarile ºtiinþifice aprofundate au dus la realizarea centurii de modelare corporalã pe baza integrãrii avantajelor diverselor centuri de slãbit ºi modelare. produsul are integrate mecanisme electronice ºi biotehnologice într-o combinaþie perfectã.

Centura de modelare corporalã tianshi este un produs revoluþionar ce promoveazã un nou principiu de slãbire al secolului xxi – „sportul” stratului adipos, sau cu alte cuvinte, acþionarea asupra zonelor problematice prin intermediul direcþionãrii efortului fizic susþinut ce pune în miºcare þesutul adipos. utilizarea brâului provoacã miºcarea depunerilor adipoase de 3-5 cm. grosime, înlãturând surplusul, contribuind totodatã la scãderea greutãþii. centura tianshi este eficientã ºi sigurã, fiind controlatã de un microcomputer, integrând cu succes controlul inteligent, vibromasaj, încãlzire ºi tratamentul magnetic.

Dupã cum se ºtie una dintre metodele terapeutice strãvechi este masajul, care ajutã la înlãturarea încordãrii, relaxarea organismului ºi a spiritului. acþiunea de vibromasaj a brâului este analogicã cu acþiunea folositã în masajul obiºnuit cu lovirea cu pumnul sau miºcarea circularã pe spate, în regiunea lombarã, pe picioare etc. sau mai exact pe punctele energetice situate în aceste zone, dar într-un mod simultan ºi ritmic. însã, aici, în locul maseurului acest lucru îl fac o mulþime de bile de masaj aflate în interiorul brâului. drept rezultat avem îmbunãtãþirea circulaþiei sanguine. acþiunea bilelor speciale de masaj duce la arderea depunerilor adipoase ºi contribuie la normalizarea metabolismului. vibromasajul activeazã qin-lo (sistemul canalelor energetice qi), înlãturã oboseala, durerea din articulaþii, înlãturã durerea prin detensionare. ajutã în cazul suprasolicitãrii musculaturii din regiunea lombarã. pe lângã toate acestea, dumneavoastrã beneficiaþi de o relaxare confortabilã, lipsa cãreia este atât de des resimþitã de oamenii ce nu depun efort prin munca fizica.

Cãldura generatã de centurã este transmisã în þesuturile adânci ale corpului, dând un efect analgezic local. de asemenea, datoritã încãlzirii, se ard grãsimile, se îmbunãtãþeºte metabolismul precum ºi scãderea în greutate. regimul de încãlzire al brâului este ca un „cãrbune”, care contribuie la „arderea” depunerilor adipoase.

Magneþii de cãldurã, situaþi în interiorul brâului, creeazã un câmp magnetic ce restabileºte echilibrul energiilor yin ºi yang în organism, îmbunãtãþesc micro circulaþia ºi în consecinþã pielea dumneavoastrã va deveni mult mai frumoasã, va fi eliminat aspectul cojii de portocalã, iar corpul va deveni mai puternic ºi mai suplu.

Avand o eficienþã sporitã, brâul poate fi folosit pe regiunile lombarã, picioare, ºolduri sau mâini. este deosebit de folositor pentru persoanele care duc un mod de viaþã sedentar (lucrãtorii în administraþie, contabili, birouri).

Efectele folosirii :

1. acþiunea brâului se bazeazã pe comenzile microcomputerului. dumneavoastrã sunteþi liber sã alegeþi mecanismul de acþiune (încãlzire sau vibraþii).
2. acþiunea multiplã a centurii de modelare corporalã tianshi (patru moduri de funcþionare) oferã o eficienþã sporitã.
3. datoritã încãlzirii se ard grãsimile, îmbunãtãþeºte metabolismul ºi scãderea în greutate.
4. vibromasajul favorizeazã îmbunãtãþirea circulaþiei sanguine, înlãturã tensiunea fizicã.
5. câmpul magnetic restabileºte echilibrul energetic al organismului, îmbunãtãþeºte micro circulaþia.
6. brâul este sigur ºi comod în folosire deoarece tensiunea sa de alimentare este de doar 12v. ºi poate fi utilizat ºi în autoturism, având posibilitatea de alimentare de la priza acestuia.

Masaj pe muschii ochilor-vindecare la ochi,sinus,dureri de cap ...

Ochelarii Magici , va readuce vederea!
De sute de ani, doctorii cauta metode eficiente de stopare a influentei factorilor nocivi asupra vazului. Din timpuri stravechi se cautau remedii simple si rapide impotriva miopiei, hipermetropiei, cataractei, glaucomei, astigmatismului, strabismului etc. O data cu dezvoltarea progresiva a civilizatiei, creste si numarul populatiei care are nevoie de ochelari. In prezent doar in SUA si Rusia exista 250 de milioane de oameni care sufera de miopie.

Ochelarii -MAGICI-Seremet-

Chiar daca au fost facute cercetari asidue in cautarea metodologiilor care ar regenera vazul pierdut, rezultatele aplicarii acestora nu au fost satisfacatoare. In continuare tratamentul de baza consta in prescrierea retetei pentru ochelari si nimic mai mult. Profesorul O. P. Pancov a dedicat 25 de ani din practica sa medicala si stiintifica studierii problemei miopiei, care previne si trateaza aceasta patologie. Din cercetarile personale (zeci de lucrari stiintifice si cinci patente de inventii) a reusit sa descifreze mecanismele acestei patologii si sa inventeze tehnologia de tratare a miopiei (metodologia profesorului Pancov), care se bazeaza pe terapia cuantica folosind microprocesoare. Tratament sau < COMANDA >

Ochelari pentru tratament

Metodologia profesorului Pancov in restabilirea vazului:
1. Sedinte de terapie cuantica de intensitate scazuta (ochelarii profesorului Pancov)
2. Adaosuri biologic active (alge marine, exela, coacaza etc.)
3. Mod de viata sanatos
4. Alimentatie echilibrata
Dupa aplicarea acestei metode in complex asupra unui grup de pacienti care sufereau de boli de ochi, acestea au fost diagnosticati cu urmatoarele rezultate:
EFICACITATE(imbunatatirea functiilor oculare) :
miopie – 99,5 %
astigmatism, ambliopie – 94,7 %
cataracta incipienta – 94,7 %
glaucoma – 86,9 %
atrofia partiala a nervului ocular – 86 %
distrofia retinei – 87,4 %
strabism (micsorarea unghiului de la 15 grade, fara operare) – 45 %
boli infectioase, traume, arsuri, simptome postoperatorii – recuperarea are loc de 3 ori mai repede
sindromul PC, TV – 99, 5 %

Sedintele de terapie cuantica de intensitate scazuta

Ochelarii perforati -tratament-pe muschii ochilor

Repetarea consecutiva a impulsurilor luminoase asupra partii interioare a ochiului (cornee, iris, radacina irisului, zonele sclerei), actioneaza asupra zonelor reflexogene ale retinei. Asemenea ca si in natura influenta razei cuantice trebuie sa aiba loc in citeva diapozoane de lungime de unda. De exemplu: infrarosu, rosu, albastru, verde. Se cunoaste ca partea lunga a undei spectrului luminii (mov, rosu, portocaliu, galben) se caracterizeaza prin efect de excitare si activare. Partea scurta a undei – bleo, albastru, violet – poseda capacitati regeneratorii. Culoarea verde ocupa locul intermediar, care relaxeaza si echilibreaza, imbunatatind microcirculatia in tesuturi. Sedintele fizioterapeutice duc la cresterea imunitatii organismului. Se aplica 15 minute zilnic, 30 de zile, cu repaus de 10-15 zile. Apoi cura poate fi repetata. Sau 3-5 minute zilnic fara intrerupere cu scop curativ profilactic (sindromul PC, TV etc.)
Ochelarii profesorului Pancov
Ochelarii profesorului Pancov reprezinta un aparat portativ, din masa plastica in mijlocul fiecarei lentile avind cite o dioda luminoscenta pentru fiecare ochi, fiind manevrate de microprocesoare montate in interior. Ochelarii actioneaza asupra organelor vazului prin luminare cu intensitate scazuta in diapozon spectral 450-460 nm.
Exploatarea aparatului: functioneaza minim cinci ani de zile, maxim 10 ani. Pentru a pune in functiune aparatul, rotiti putin capatul fiecarui magazin cu baterii (acele instalatii metalice de pe fiecare lentila a ochelarilor portativi) pina incep sa lunineze ambii diozi, dupa care puteti aplica ochelarii pentru tratament. Dupa terminarea programului, iarasi rotiti putin magazinul cu baterii in sens invers pina diozii acestuia nu mai lumineaza. Fiecare magazin contine cite 3 baterii, care dupa expirare pot fi inlocuite cu cele de rezerva. In cazul in care diozii nu mai functioneaza, desfaceti magazinele cu baterii, rotind capacele metalice pina se deschid si inlocuiti bateriile vechi cu cele noi.

Centura universala -Seremet-

Centura Universala si Centura Cervicala….

Centura cervicala-Seremet-

. Diferenta intre aceste doua tipuri de centuri este fapul ca au o arie de aplicatie diferita. Centura Universala este folosita in general pe regiunea lombara, toracala, abdominala, pe cand Centura Cervicala este folosita pe regiunea ervicala.
COMPOZITIA – ceara, propolis si alte produse apicole in diferite proportii prelucrate dupa o tehnologie speciala
– matrice informationala

– parafina medicala in proportie

– ozocherita

– tesatura de bumbac

INDICATII – litiaza renala, litiaza biliara, spondiloza (cervicala, toracala, lombara), artroze, hernii discale, reumatism, hipertensiune arteriala, ischemie cardiaca, colecistita, pielonefrita, colita, anexite, prostatita, adenom de prostata, hemoroizi, dureri de cap, dureri in coloana vertebrala, dureri in picioare etc.

MODUL DE UTILIZARE: Fixati centura lejer la nivelul coloanei vertebrale sau a zonei cu sindromul algic(dureros), cu placutele situate pe zona afectata. Centura se poate purta direct pe piele sau pe maiou. Pentru obtinerea unui efect maxim e necesar ca centura sa fie purtata permanent atat ziua cat si noaptea.

CONTRAINDICATTII: – NU ARE.

*Tratamentul respectiv se poate combina si nu are contraindicatii cu alte tratamente si remedii fizioterapeutice. Centura poate fi aplicata la copii, varstnici si batrani fara restrictii.

RELAX RED Power a fost special proiectat pentru a oferi un masaj profund si puternic datorita sistemului cu axul rotativ descentrat scapand astfel de grasimi si celulita. „Relax RED POWER „arde grasimea din profunzime nu doar straturile superficiale…DURERILE DE GAT SI DURERILE DE SPATE dispar la doar cateva minute dupa folosirea „RELAX Red Power”. Aparat de masaj rotativ cu ax descentrat 2 capete de masaj ,12 led-uri pentru masaj cu raze infrarosii
alimentare 220 V.

– Inlatura oboseala cauzata de efortul fizic sustinut
– Inlatura durerile provocate de o circulatie sanguina defectuoasa
– Inaltura durerile de umeri cauzate de pozitia necorespunzatorare a gatului in timpul somnului
– Inlatura durerile cauzate de reumatism sau oboseala .Frecventa vibratiilor :
– inalte : 3000 rot/ minut
– joase; 1800 rot/ minut
Aparat masaj multifunctional cu incalzire pentru relaxare sau stimulare
Poate fi folosit incalzit sau rece
Posibilitati individuale de folosire, de exemplu:
Masaj cu incalzire
Masaj rece, stimulant cu gel
Masaj relaxant cu 4 placi, incalzire optionala
Fara cabluri, pentru o utilizare confortabila oriunde te-ai afla
Mic, dimensiuni ideale pentru o mai mare portabilitate
Talpice … Actiune reflexogena si magnetica asupra punctelor activ biologice a talpii. Actiune curativa in bolile cardiovasculare, neurogene, digestive, de circulatie etc …< COMANDA>

Aparat de vibromasaj excelent pentru relaxarea din timpul si de dupa ziua de munca. Forma de delfin, alungita, va permite sa va masati singuri pe spate pur si simplu tinandu-l de coada.

Centrul de greutate al aparatului este concentrat in zona varfului de masaj, crescand astfel eficienta dispozitivului. Aparatul de masaj relaxeaza prin vibratiile sale muschii incordati, ofera o stare placuta in timpul functionarii si ajuta la eliminarea grasimilor subcutanate din zonele masate. Functioneaza la 220V. Lungime: 18 cm. Disponibil pe rosu si albastru.
Pachetul include 3 capete de masaj. < COMANDA >
Celluless este primul aparat de vacuum masaj portabil sau cu alimentare direct din priza ce iti reduce celulita si grasimea din corp.Celluless va maseaza fara durere, fara vanatai, fara vizite costisitoare la saloane de infrumusetare celluless este un sistem masaj vacuum care iti reduce, prin absorbtie, stratul de celulita cu doar 15 minute de masaj pe zi.

Tratamentul anticelulitic prin vacuum este considerat a fi una dintre cele mai eficiente solutii alternative la problemele de piele.

Tratamentul prin vacuum stimuleaza circulatia sangelui in straturile profunde si superficiale ale pielii. Acest proces duce la cresterea cantitatii de colagen si elasten ce iti tonifica pielea si ii revigoreaza textura.
Ce face Celluless?
– Reduce celulita
– Elimina grasimea (drenaj limfatic)
– Stimuleaza producerea de colagen si elasten
– Tonifica si confera fermitate pielii – Modeleaza abdomenul si distruge depunerile de grasime.
JOS CELULITA!

Masajul cu pietre fiebinti este o terapie care ne vindeca simturile, care ne reconecteaza cu natura si ne ofera acea stare de spiritualitate ce ne ajuta sa facem fata problemele ce apar dar si ne redeschide simturile pentru a ne bucura de tot ce este in jurul nostru. Acest tip de masaj este relativ nou la noi in tara, dar merita incercat; intotdeauna experientele noi va pot inspira si aduce noi bucurii in viata de zi cu zi, in plus pentru 90 de minute in care veti trate ca niste regine cu sigurata aceasta experienta se merita din plin.
Piatrã de origine vulcanicã pentru masaje cu pietre calde.

Metoda masajului cu pietre calde este destul de veche, fiind folositã cu succes în cultura chinezã ºi cea indianã din cele mai îndepartate timpuri.
Pietrele vulcanice sunt trecute printr-o baie de apa fierbinte dupa care sunt parfumate cu uleiuri aromate si sunt aplicate in funcþie de mãrime pe diferite pãrti ale corpului.
Beneficiile terapiei geotermale cu pietre vulcanice sãnt urmãtoarele:
– oferã relaxare ºi va scapa de stres;
– trateazã anxietatea ºi depresia;
– stimuleazã circulaþia sãngelui;
– trateazã insomnia; – calmeazã durerile de coloanã;
– calmeazã durerile musculare ,articulare ºi reumatice;
– relaxeazã ºi restabileºte echilibrul energetic al corpului,favorizeazã transpiraþia, ceea ce are ca rezultat eliminarea toxinelor.
Dispozitive Orgonice…. cureti atmosfera
sa elimini smogul din orasul tau , sa elimini reziduurile chimice din aer, sa iti dezvolti capacitatile psihice , sa ai un somn linistit si sa vindeci insomniile , sa te protejezi de vampirii energetici , sa elimini poluarea electromagnetica .
Avantajul principal al acestor dispozitive este faptul ca nu necesita incarcarea sau alimentarea de la curent sau alte surse de energie externa, functionand ca si un serpetuum mobile.
As enumera in continuare cativa factori benefici ai dispozitivelor orgonice:
· Generator continuu de energie vitala ,raza de actiune foarte mare a acestora, de aproximativ 1km, astfel veti face un bine si celor din jur, prin ajutorarea lor va veti ajuta pe dvs. s-a constatat ca aceste dispozitive elimina poluarea si reduc semnificativ nivelul de smog in zona dvs.prin prezenta acestui dispozitiv veti avea nevoie de mai putine ore de somn sau in orice caz somnul dvs. va fi mai sanatos si nu va mai fi bombardat.